Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Πλάκα μας κάνεις ρε Σταύρο [Θεοδωράκη];;;;

Πάντως έχει αρκετή πλάκα η περίπτωση του Σταύρου Θεοδωράκη δημοσιογράφου-εστιάτορα-πολιτικού που έχει βαλθεί... να ταρακουνήσει την πολιτική ζωή της χώρας. Και την έχει ταρακουνήσει με τη βοήθεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης που έχουν πάντα μια τάση συμμετοχής σε παιχνίδια. Είναι φανερό ότι κάποιους βολεύει το ΠΟΤΑΜΙ. Για ποιο λόγο να ψάχνουμε τώρτα ποιους βολεύει και ποιοι το στηρίζουν;; Είναι πάντως μια αηδής τακτική που προσιδιάζει σε κάφρους, διότι ο Θεοδωράκης επειδή είχε καταφέρει να αποκτήσει τηλεοπτική δημοσιότητα με τις εν πολλοίς αφελείς εκπομπές του και όπως διάβασα προσφάτως κυριολεκτικά σκηνοθετημένες και άρα ψευδείς, ακουμπάει στις αναζητήσεις ενός κοινού που τρέφεται με τα σκουπίδια της τηλεόρασης.

ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ... το ΠΟΤΑΜΙ θέλει να κυλάει κι ο Θεοδωράκης ν' απολαμβάνει την ανάγνωση των δημοσιευμάτων με τις φωτογενείς πόζες του.
ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ... είναι για τον Θεοδωράκης, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον ενοχλεί. Και είναι πραγματικά χάσιμο χρόνου ν' ασχολείται κανείς μαζί του, διότι απλώς δεν έχει τίποτε να πει.
Τι είδους κόμμα είναι αυτό;;; Είναι σαν μια παρέα κα΄ποιων απολιτίκ που θέλουν να σπάσουν πλάκα, αλλά υπάρχουν και οι χαζοί της παρέας που τρέχουν να δηλώσουν ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, χωρίς να ξέρουν για ποιο λόγο και ποιο θα είναι το έργο που θα προσφέρουν. Λέει ο Θεοδωράκης ότι έχει στρατό εθελοντών για να τον υποστηρίζει σε κάθε του κίνηση. Μα τι κάνει για να τον υποστηρίζει;;;
Επιπλέον έχει αποκαλύψει ότι χάρη σε μια από τις υποστηρίκτριές του θα γλιτώσει τα έξοδα του ενοικίου που θα χρειαζόταν για τη στέγαση του κόμματος, στην οδό Σεβαστουπόλεως. Γαιτί δεν λέει ποια είναι αυτή και γιατί δεν παρουσιάζει όλα τα σχετικά παραστατικά;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου